Jared Grant

Pure Soul Music

Doe mee met mijn crowdfunding!

Debuutalbum Back to my Roots

Als klein jongetje werd ik geïnspireerd door de klanken van Soul & Funk die thuis door de boxen klonken. Hier liggen mijn roots. Hier is ook mijn jarenlange ontdekkingsreis begonnen in de wereld van muziek waarin ik mijn eigen visie, stijl en sound heb ontwikkeld.
In mijn tienerjaren besloot ik om volledig voor de muziek te gaan en ooit zal ik een album uitbrengen. Dat moment is NU gekomen.

We zijn er bijna

We zijn al een heel eind op weg. Het album staat klaar! Tussen december 2016 en maart 2017 is het album opgenomen in Studio-T, gemixt door Happyville Music Studio en gemasterd door Hay Zeelen Mastering. Ook de foto’s van Nyusha Glenn zijn al geselecteerd om gedrukt en tentoongesteld te worden. Financieel is dit mede mogelijk gemaakt door investeerder Peter Neutenboom van GPN Adviesgroep.

Waarom deze crowdfunding

De volgende stap is het uitbrengen van het album. Dit kan ik niet zonder jullie!

Om de drukkosten; artwork; videoclips van twee singles; release party en een bijzondere fototentoonstelling te kunnen betalen, start ik deze crowdfunding.

 

Het album in geluid en beeld

Back to my Roots is een album met flashbacks naar mijn roots, maar vooral waarmee ik laat zien wie ik ben geworden. Een album dat puur en organisch is, live is ingespeeld, grooved, een album waarmee ik jullie mee wil nemen in mijn muzikale reis.

Mijn muzikale reis wil ik jullie niet alleen laten horen en voelen, maar ook heel graag laten zien. Het bijzondere aan dit album is dat de totstandkoming van begin tot eind is vastgelegd door de veelbelovende fotograaf Nyusha Glenn (Glenn Cornelisse). Bij het album ontvang je een fotoboek die de opnamedagen als documentaire weergeeft. Het fotoboek maakt je deelgenoot van onze band. Het laat zien wat wij de afgelopen maanden beleefd hebben achter de schermen. Tijdens de release party zullen de mooiste foto’s worden tentoongesteld.

 

Doe mee en ontvang een tegenprestatie

Ik hoop dat jullie deel willen uitmaken van mijn muzikale reis en dit project willen steunen. Mijn dankbaarheid is groot voor iedere donatie, groot of klein. Via onderstaande link vind je diverse mogelijkheden en de bijbehorende tegenprestaties.

Klik hier om mijn crowdfundingproject te steunen!

Release Party

Als het lukt, gaan we het met zijn allen vieren tijdens mijn release party die naar verwachting in september zal plaatsvinden in Rotterdam. Over de exacte datum en locatie worden jullie te zijner tijd geïnformeerd. Wat ik kan beloven is dat het een groovy liveshow wordt waarin muziek, dans en interactie met het publiek in één show bij elkaar komen. Een show waarin funk, soul met een vleugje R&B de belangrijkste ingrediënten zijn. Check mijn YouTube kanaal om alvast een indruk te krijgen.

 Mijn dream team

Graag wil ik je ook voorstellen aan mijn dream team die geholpen heeft met het album:

Drums – Dirk de Nijs
Bass – Willem de Booij
Guitar – Stef Delbaere
Keys – Michael Schuurmans
Percussion – Dillon Lewis
Backing vocals – Ellen Gal, Bregje Sanne Lacourt Revano Martodikromo
Brass section – The Hornaments (Dave Vreuls, Koen Smits, David Romanello, Alex van Abbeelen)
Producers – Jared Grant, Willem de Booij, Albert Halim
Engineer – Happyville Music Studio (Roderich Schussel)
Photographer – Nyusha Glenn (Glenn Cornelisse)

Volg mij 

Volg mij en deze site als je geen enkele update over dit project wilt missen:

Instagram
Facebook
YouTube

 

One LOVE!